Μεταφορά Επικίνδυνων Υλικών

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Αεροπορική & θαλάσσια αποστολή

των επικίνδυνων εμπορευμάτων σας

Η Skyway Air Cargo Ltd, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων, σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ό,τι αφορά την αεροπορική, θαλάσσια και οδική μεταφορά επικίνδυνων υλικών


Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτοντας όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις από το διεθνή οργανισμό ΙΑΤΑ και την εμπειρία στη μεταφορά επικίνδυνων φορτίων, είναι στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει στην αεροπορική και θαλάσσια αποστολή των επικίνδυνων εμπορευμάτων σας.

Οι μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων διέπονται από διεθνείς κανονισμούς, οι οποίοι έχουν σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων σε ανθρώπους και την πρόληψη ζημιών στα μέσα μεταφοράς, τα εμπορεύματα και το περιβάλλον.

Διαθέτοντας τις κατάλληλες γνώσεις, είμαστε σε θέση να εξετάζουμε ξεχωριστά τις ανάγκες του κάθε φορτίου και να το μεταφέρουμε στον προορισμό που επιθυμείτε, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

"Μεταφέρουμε, καθημερινά, επικίνδυνα εμπορεύματα που περιέχουν ξηρό πάγο, εύφλεκτα/τοξικά και ραδιενεργά υλικά, καθώς και καύσιμα."

Σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες και την υποστήριξη που χρειάζεστε, σε όλη τη διαδικασία της μεταφοράς του επικίνδυνου φορτίου σας, αναλαμβάνοντας:

 • Τη μεταφορά με τις μεγαλύτερες αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείες παγκοσμίως.
 • Τη μεταφορά στο πλησιέστερο αεροδρόμιο ή λιμάνι.
 • Την προμήθεια των απαιτούμενων συσκευασιών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των διεθνών κανονισμών.
 • Το χειρισμό και την ειδική σήμανση του φορτίου.
 • Την έκδοση του απαιτούμενων εγγράφων (shippers declaration).
 • Τις τελωνειακές διατυπώσεις, όπου απαιτούνται.
 • Την ασφάλιση του φορτίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να οργανώσουμε την αποστολή των εμπορευμάτων σας σε οποιοδήποτε προορισμό!

  Οι εξαγωγές & εισαγωγές των προϊόντων σας γίνονται εύκολη υπόθεση, αρκεί να μας εμπιστευθείτε!  Οι εξαγωγές & εισαγωγές των προϊόντων σας γίνονται εύκολη υπόθεση, αρκεί να μας εμπιστευθείτε!